BrainJogging

HAPPYneuron BrainJogging je speciální metoda pro trénink mozku pomocí počítače, jenž je dostupná na CD či přes http://www.cmp.brainjogging.cz/ . Byla vyvinuta týmem francouzských neurologů a psychologů. Využít se může individuálně ba dokonce i ve skupině. Nemá věkové omezení - mohou ho používat všichni od dětí až po seniory.

HAPPYneuron BrainJoggin obsahuje:

• 20 zábavných a zajímavých cvičení
  • cvičení na: paměť, koncentraci, řečové funkce, logické myšlení, prostorovou orientaci, a další schopnosti
  • každé cvičení je generováno jako originál
  • velké množství úrovní obtížnosti a vysoká variabilita cvičení
  • automatického trenéra*, který Vám vybírá sady cvičení tak, abyste se zlepšovali

Vychází z nejnovějších trendů spojení neuropsychologie a informačních technologií. Umožňuje udržovat mozek člověka ve formě odpovídající podstatně nižšímu věku. Cvičení pro trénink kognitivních funkcí představuje základní sadu pro posílení všech kognitivních funkcí.

Kognitivní trénink spočívá v nácviku a vylepšování kognitivních funkcí, které mohou být z mnoha příčin narušeny. Kognitivními funkcemi myslíme paměťpozornost,strategické myšlenírozhodovánířečové funkceprostorovou orientacikoncentraci a další.

Základem účinnosti kognitivního tréninku je pravidelnost a poctivost. Věnujete své vlastní hlavě alespoň 30 minut denně!

Trénujte s BrainJogging a uvidíte, že se budete lépe koncentrovat, rychleji rozhodovat, budete jasněji myslet a více si toho budete pamatovat.

Pusťte se do cvičení hned!!! Ne až "od pondělí".

Vyzkoušejte 7 dní zdarma!!! Zajištuje  http://www.brainjogging.cz/index.php/contacts

Kognitivni-trenink2

Kognitivni-trenink1